Project Engineer

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Helmond
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande ontwerpende en bouwende organisatie, hoofdzakelijk projecten in de utiliteitsbouw. De organisatie is project gestuurd en hierin wordt iedere werknemer betrokken in projectteams waarin je jouw unieke talenten maximaal tot uiting kan laten komen. Deze gemoedelijke, platte organisatie met een gezonde dosis ambitie en innoveringsvermogen beschikt over een prettige werkomgeving. De omgangsvorm intern kenmerkt zich door een `open deuren cultuur`, laag verloop en medewerkers moeten laten zien wat ze kunnen, de hardschreeuwers komen er niet. De medewerkers hebben hart voor de zaak, zijn trots op hun prestaties, zetten zich graag voor elkaar in en hebben passie voor hun vak. Voel jij je thuis in een dergelijke `Brabantse` moderne cultuur in een internationale werkomgeving? Dan hoor ik graag snel van je.

Functieomschrijving

Als Project engineer ben je in staat tot het realiseren van technisch ontwerpen?van de projecten ?en lever je een bijdrage in het sales proces. Je bent in staat tot het aandragen van technische oplossingen en adviezen op basis van specificaties. Daarnaast lever je een technische bijdrage in de uitvoering van complexe projecten. Je rapporteert aan de afdelingsmanager Project engineering.

  • Het maken van technisch ontwerpen van verschillende geveltypes voor complexe projecten.
  • Het tijdig en conform afspraken aanleveren van ontwerpgegevens, berekeningen en de daarbij behorende documenten.
  • Het intern afstemmen en co?rdineren? ten aanzien van project inhoud, planning en aanpak. Bijdrage leveren aan de realisatie van projecten binnen de gestelde randvoorwaarden.
  • Het volgen van de ontwikkelingen binnen eigen vakgebied en technologie?n.?


Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam