ERVAREN WERKVOORBEREIDER/ CALCULATOR PLAATWERK

Sector: Ambacht
Niveau:
Plaats: Helmond
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een specialist op het gebied van mechatronische montage in combinatie met een moderne eigen plaatwerkproductie en uitgebreide engineeringscapaciteit.


Functieomschrijving:
Als werkvoorbereider ben je binnen dit bedrijf werkzaam op de afdeling plaatwerk. Per nieuwe order doe je een vooronderzoek en maak je een kostprijscalculatie op. Deze calculatie is over het algemeen vrij logisch op te stellen aangezien de machinetijden per order zeer transparant zijn.


Je analyseert tekeningen schetsen en modellen waarbij je komt tot een overzicht van bewerkingen. Tevens stel je de werkmethoden, bewerkingsvolgorden en machinetijden per order op. Het park van de bewerkingsmachines bestaat uit CNC gestuurde laser/ponsbanken, kantbanken puntlasmachines en laserlasmachines. Je bent hierbij ook verantwoordelijk voor wat uitbesteed en ingekocht moet worden. Dit laatste communiceer je door met de afdeling inkoop.


Bij de daadwerkelijke productie volg en begeleid je de order waarbij je veelvuldig contact met de klant hebt. Daarnaast heb je ook klantcontact over de door jou opgestelde offerte.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren