PROJECT ENGINEER MET IWT

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Helmond
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een specialist op het gebied van mechatronische montage in combinatie met een moderne eigen plaatwerkproductie en uitgebreide engineeringscapaciteit.


Functieomschrijving:
In de functie van projectleider ben je tevens ook bezet met de taken van een las co?rdinator/ international welding technician (IWT). Binnen de organisatie ben je werkzaam voor de afdeling plaatwerk.


Als projectleider genereer je calculaties en stel je offertes op t.b.v. een grote diversiteit aan producten zoals machineonderdelen en productiemiddelen. Je beoordeelt leveranciers en overlegt met de klant over de maakbaarheid van een opdracht. De projectbegeleiding bestaat uit logistieke-, technische- en financi?le controle. Tevens ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van wijzigingen, het lean inrichten van de werkplekken en het behandelen van klantklachten.


Als las co?rdinator/ IWT'er ondersteun je de lassers m.b.t. lasvoorschriften en certificaten. Je hebt een uitvoerende en ondersteunende taak op technisch en op administratief gebied. Je onderhoudt en optimaliseert alles op het gebied van lasnormeringen op intern en extern niveau.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren