Constructeur speciaalmachines allround

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Helmond
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een ?full-service system supplier in Helmond zoeken wij een Constructeur.? Het mooie aan deze organisatie is dat er allemaal vakmensen rondlopen, de ene helft met een brok aan ervaring in de technischebranche, een deel met kennis vanuit de HTS en ingeleerd door de ervaren medewerkers.?

Deze opdrachtgever bouwt speciaalmachines in opdracht van hun klanten;? de ene keer is het puur het bouwen ervan, andere keer bedenk je een oplossing van a tot z, nadat je de vraag in kaart heb bedenk je een machine, construeer je deze en overleg je deze met de klant. Als hij achter het idee staat, ga je de machine (laten) bouwen en ben je verantwoordelijk tot en met inbedrijfsname en onderhoud.

Er is dus veel afwisseling in het werk.? Iedere rol in deze organisatie is breed, alle 13 medewerkers zijn betrokken en behulpzaam. Vrijheid, verantwoordelijkheid, humor, vakmanschap, samenwerken en gelijkwaardigheid staan hier hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

In deze rol ben je allround verantwoordelijk voor het construeren van (onderdelen van) speciaalmachines, voor zowel het werktuigbouwkundige, als het elektrotechnische/besturingstechnische gedeelte .

Mechatronici komen hier het beste tot zijn recht, maar werktuigbouwkundigen die hun construeerkennis willen verbreden richting elektro/besturingen en elektrotechneuten/besturingstechneuten die hun construeerkennis willen verbreden richting werktuigbouwkunde zijn ook van harte welkom!

Belangrijkste is dat je vooral wilt ?doen en wilt ?leren en dat je kunt en wilt meedenken met de klant, je collega inschakelen indien nodig, want collega’s helpen je met construeren in dat gebied waar je wat minder in onderlegd bent.? Na een aantal keer ?ervaring te hebben opgedaan, ga je zelfstandig aan de slag met het construeren.

Bovendien heb je zelf contact met de klant en mag je je ook bemoeien met de montage van de machines, inkoop van onderdelen, inbedrijfsname en onderhoud van de machine. Je takenpakket is dus heel breed en afwisselendTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren